Monday, April 7, 2008

Saabastega ämbrisse

Täna selgus kurb tõsiasi, et olen oma hädaostetud saabastega täielikult ämbrisse astunud!

Ma polnud neid pärast pealinnast tulekut kandnudki, käisin rohkem mustade ja valgete saabastega, aga täna tahtsin just punaseid panna.

Eks paningi.

Aga tööle jõudnult avastasin, et saapad on mu imeilusad sukkpüksid karvaseks hõõrunud ja sellega need täielikult ära rikkunud!!! :(

Saapad on poolsaapad ning laiem mudel, mitte ümber sääre.
Ja see tema puuduseks on osutunudki, sest kõndimisel hõõrub lukuosa vastu pahkluud ja on seega sukkpükste surm.
Nüüd pole mul nende saabastega enam midagi peale hakata, seeliku-inimene nagu ma olen. Ei ole mul võimalik neid kanda, kui nad kõik mu sukkpüksid prügikastikraamiks teevad.

Mahavisatud raha, sest punaseid saapaid mul ikkagi enam pole... :(

Igal juhul olgu see õpetuseks ka teistele, kes poolsaapaid ostavad - kindlasti ei tohiks nad olla laia sääreosaga ja sealjuures lukuga, sest tegelikult on ju lukk see kurjajuur. Proovimisel ei oska sellele tähelepanu pöörata ning ei tule selle pealegi, millised puudused sellisel mudelil olla võivad.

6 comments:

Anonymous said...

ehk aitab kui saapaparanduses lased üle vaadata

Anonymous said...

vot iga lukk ei mõju halvasti sukkpükstele - ja selle juures ei ole oluline saapasääre pikkus ega laius, ütleb minu kogemus.
pigem on osa lukke kas halvasti pandud või mingi lollaka ehitusega, et seespool on mingid nagad vms ja see ongi sukkade-sukkpükste.põlvikut surm.

valgeseelik said...

Aitäh hea nõu eest! :)

Elsa said...

Minu kogemus sinu üldistavat hinnangut ei kinnita :)
Ma ka seelikuinimene ning olen ka mitmeid sinu kirjeldusele vastavaid saapaid omanud... Eluhetked tegi minu pakkumise ära, ja pille pakkus lahenduse. Proovi tõesti enne osturaha korstnasse kirjutamist proffide abi...

valgeseelik said...

No näed, muudkui kipun üldistusi tegema ühe erandi põhjal! :) Aitäh heade nõuannete eest!
Mina olin tõesti pahane ja häiritud, arvasin koheselt viletsa mudeli süüdlaseks, aga küllap on võimalik selle lukuga midagi ette võtta, sest avastasin teie kommentaaride peale loomulikult selle koha, mis on kurjajuureks! Ja järgmine samm on saapaparandusse. :)
Ehk pääsen korstna reostamisest saabastega... :D:D:D

Morgie said...

üks variant on osta saabaste sisse sama madalad sokid, mis on aga piisavad et lukku seestpoolt "katta". arvan et ka need sukamoodi õhukesed sokid kaitseksid täiesti piisavalt - kui paksemad ei mahu.