Wednesday, April 16, 2008

Rase naine on ilus naine

Eile nägin Suures Linnas tuttavat, kes ootab last.
Oi, ta oli nii armas ja ümmargune!!! Ja nii õnnelik!!!

Tundsin, kuidas mul kohe tuli tahtmine ise samasugune olla!!! Armas, ümmargune ja õnnelik!

Ma jumaldan rasedust, mulle meeldib rase olla, ma oleksin KOGU AEG rase, kui ainult saaksin!!! :)

Minu jaoks oli see parim aeg, kui ma rase olin! Noh, kui ma mitu korda rase olin. :)

Pärast viimast last pidin hakkama endale selgeks tegema, et nüüd aitab küll, aga mul oli päris raske endale kinnitada, et see oli viimane rasedus ning nüüd tuleb ikkagi punkt panna.

Sest ma oleksin tahtnud aina rase olla, sest tundsin end selles seisundis väga hästi. Minu jaoks on rasedus nii loomulik ja õnnestav seisund.

Rase naine on ilus naine. Tema eriline seisund teeb ta õnnelikuks ja ilusaks.

6 comments:

enetimm said...

Kirjutasid mõtteid, mis isegi mõelnud olen. Mul on olnud mitu sünnitust, kuid ainult kaks last kodus... Olen alati kurb mõeldes lastele, keda meiega pole, kuid ma mäletan kui õnnelik ma oma raseduste ajal olin.
Huvitav on see, et kunagi sattusin artikli peale naisest, kes peale oma lapsi oli nõus aitama lastetut paari just sellepärast et talle meeldis rase olla. Samas piirdus ta vaid ühe korraga, sest see osutus emotsionaalselt palju raskemaks kui ta ette arvas.

ArvoS said...

Hea on lugeda - tublid olete!

Anonymous said...

Rase naine oli ilus naine.
Hea ka...

Kristiina said...

Mina jälle kuulun nende hulka, kellele ei meeldinud rase olla. Tähendab, midagi ebameeldivat selles ka polnud, aga ma ei jõudnud kuidagi lapse sündimist ära oodata.
Sünnitama oleksin nõus küll veel kasvõi mitu korda, aga kui ma mõtlen, et enne seda tuleb jälle niiii pikalt rase olla... :)

Positiivsest poolest tuli meelde see, et see oli ainuke aeg, kui mul õnnestus rinnaka naise elu ära proovida :D

valgeseelik said...

Aitäh teile kommentaaride eest! :)
Ei kujuta ette loobumist lapsest, keda olen südame all kandnud. Minu jaoks oli ta minu lapsuke juba siis, kui rasedust oli ehk kõigest mõni päev! :)
Killuke, aitäh, kena Sinust lugeda, mul oli kunagi onu, kes elas Torontos, seetõttu oman natuke sidet Sinu elukohaga. :)
Arvo, aitäh, muide, Sul on väga ilusad fotod!
Anonymous, rase naine on alati ilus naine ja väga hea ka!!! :)
Kristiina,
ma, vastupidi, jätaksin sünnitused vahele:D:D, oleksin ainult rase! :)
Ja rinnakam olin ma ka...polnud kah paha, mehele meeldis! :):):)

Elsa said...

Mulle meeldis ka rase olla, mõlemad korrad :) Eks ma olin ka selline libarase, et kaalu ei kogunenud eriti, mingeid klassikalisi vaevusi polnud (isegi mitte iiveldust) ja ma võisin tõesti õnnelikkust õhata ka :)

Ja sellist sünnitust kui mu teine... vaat sellist tahaks küll veel. Vähemasti korra, kuigi realist olles on mul täis juba laste arv, keda üksi üles kasvatada jaksan :|