Saturday, July 14, 2007

Hansapäevad

Eile algasid ju Hansapäevad! Fantastiline! Linn on täis mõnusat melu ja rõõmsaid inimesi. Nii tore on käia ringi ja vaadata, mida kõike pakutakse, millega kaubeldakse - põnev!
Ja tore on olla osaline. Meie pidime kahel korral üles astuma. Lava pandi alles eile hommikul paika, keskpäeval saime seal proovida oma asjatamisi ja mikrofone.
Siis sõime Treffneri sööklas lõunat ja läksime Ruti juurde, kes aitas meil ajastukohast välimust saada. Mina jäin endaga väga rahule.
Ja milline õnnis tunne oli taas läätsed silma saada! Silmad ise vist ei tea, et nad nii kehvas seisus on, nad lausa rõõmustasid läätsede üle ja tundsid end väga mugavalt! :D
Oooo, ja kui tore oli kõndida linnas kostümeeritult, grimmis ja soengus, tundsin end kohe oma elemendis olevat! Mulle tundus, et kogu maailma armastab mind ja ma särasin talle vastu! Nii hea oli olla!
Esinemised läksid enam-vähem, Pealiku sõnul teine esinemine oli parem. Seda tundsime ise ka. Tegelikult pole see ju üldse esitamiseks vabas õhus, pealegi esimesel korral ei osanud me kohati ikkagi oma liikumistega arvestada.
Natuke jäi aega linnas ringi vaadata (ja ennast näidata! :D), aga siiski tahaks hoopis täna minna ja nautida ilusat päeva ning kõigest osa saada. Mõtlen veel, ehk lähengi.
Tegin eile mehele ettepaneku koos Hansapäevadel käia, istuda, naudelda, aga loomulikult rääkisin kurtidele kõrvadele. Ta arvas, et istugu ma parem kodus!!! Hm.

No comments: