Monday, September 10, 2007

Mõtlemiseks

Seesmise avatuseta on igasugune otsimine mõttetu.


Parim on alati see partner, kes meile tõesti sobib - ja see on alati keegi, kes näeb maailma samamoodi.



6 comments:

m2rtsaar said...

aga samas suunas õpitakse vaatama. inimesi ei loodud sarnaseks.

valgeseelik said...

Muidugi ei ole inimesi loodud sarnasteks, kuid sageli tunned hingesidet just sellise inimesega, kellega näed maailma ühtemoodi, kellega on palju ühist, kellega on huvitav vestelda tänu sellele, et jagate paljusid vaateid ja mõtlete sarnaselt. Mis ei tähenda, et eriarvamusi ei võiks olla.
Ja kui õpitakse samas suunas vaatama, siis ta ju ongi Sinu jaoks parim ja sobivaim.
Siinkohal on paslik esimene lause (seesmise avatuseta on igasugune otsimine mõttetu) - tuleb vaid ise avatud olla, et näha ja ära tunda seda PARIMAT.

m2rtsaar said...

njah. ses suhtes peaksid kõik naised jääma oma sõbrantsidega.

valgeseelik said...

Miks Sa nii arvad???!!! Sa ei usu, et mehe ja naise vahel on võimalik maailma sarnaselt näha, et on võimalik tunda hingesidet, et on võimalik jagada paljusid vaateid ja arusaamu??? Usu mind, on küll võimalik. Sõbrannadega on ka hea rääkida ja muresid jagada, aga veel parem, kui seda saab teha mehega, keda armastad.

m2rtsaar said...

Valgeseelik, mulle meeldib su südikus seista asjade eest, mis nii peakski olema...

mind paneb lihtsalt teist poolt kergitama see, et kui ma loen su viimast parfüümipostitust, siis jääb mulje, et reaalsus on teine.

Mõtlemiseks minu poolt: miks on nii, et inimesed, kes kord mõistsid üksteist enne kui avasid oma suu, et midagi öelda, järgmisel hetkel ei mõista isegi peale korduvaid dialooge üksteise hobisid?

ma ei ole sinu vastu. usun, et minugi panus on midagi väärt.

valgeseelik said...

Aitäh! Ma ei tea, kui südikas ma olen, kuid ma arvan tõesti niimoodi. Sest olen ise sellist sidet tundnud ja tean, et selline asi ON VÕIMALIK. Sul on õigus, reaalsus on hoopis teine.
Aitäh, Sinu panus on päris palju väärt.:) Heameel on tajuda toetust ja mõistmist.