Friday, October 26, 2007

Ametlikud asjad

Eile pidin veel jõudma Ametiasutuses käia ja vajalikud toimingud teha. Jõudsin ja tegin.

Nüüd on see tehtud. Teisipäeval on veel sellega seoses üks käik ja siis on lootust mõnel inimesel depressioonist lahti saada.

Aga kas minul sellega seoses depressioon tuleb või läheb, see ei huvita eriti kedagi ja ega ma seda kuulutama ei lähe kah.

Mis seal ikka, ei võta see mul tükki küljest ja ma lohutan end sellega, et kui ikka vaja, küll saab hakkama. Ma ei tee sellest endale lisastressiallikat.

On olulisemaid asju, millele mõelda.

2 comments:

Anonymous said...

Depressioon on kole asi, kui see vältab pikemat aega. Väiksed stressid aga on vahel abiks, aitavad uusi võimalusi avastada.
Ja küll sind tähele pannakse, näe minagi siin täiesti sinu olemusest võlutud.

valgeseelik said...

Ma ise vist väga depressiivne ei ole, kui asjad kehvad, siis lõpuks ikka positiivsemad mõtted tulevad... Aga teise inimese musta masendust on paha vaadata ja ega ta eriti ei kuula mõistlikku nõu. Noh, ega ma ise vist kah... kui ikka must meeleolu, siis täielikult must. Ja vaidlen vastu nagu jaksan, kui tahetakse helgemat poolt näidata...:)
Aitäh, Anonymous, ma küll ei saa aru, mis põhjusel Sa minu olemusest võlutud oled või palju Sa mu olemust üldse tabanud oled... aga aitäh heade sõnade eest. Hea sõna on alati toeks.