Saturday, January 5, 2008

Öösel on rahu ja vaikus

Sügav öö.
Saatsin mehe ööseks tööle ja nüüd istun arvutis, kasutades aega maksimaalselt hästi! :)

Eile üritasin olla töine, väga töine, aga tegelikult tegelesin töö asemel hoopis huvitavamate asjadega, näiteks kirjade kirjutamisega... ;)
Suhelda ei tahtnud endiselt kellegagi. Töölgi üritasin vaikselt oma kabinetis istuda, et mitte kellegagi kokku põrgata ja rääkida, kui tore kõik on ja head uut aastat ja bla-bla-bla.

Läksin hoopis juuksurisse. No küll oli tahtmine juuksed ära lõigata ja endale poisipea teha, aga juuksur laitis selle mõtte maha. Poisipeaga on palju rohkem hoolt ja pealegi meeldivad mulle mu pikad juuksed. Olgugi et nad pole nüüd teab mis pikad, aga ikkagi... Tasapisi ikka kasvavad. Aga kui ma nüüd päris ära lõikaksin, millal nad siis jälle mul pikad oleksid!!??!!! Kaine mõistus sai emotsioonidest võitu - juuksed jäid alles, ainult värskema värvi peale.

Aga sellestki oli abi. Tundsin end juba paremini.

Siis käisin Suures Linnas asju ajamas, ühtlasi astusin ka mitmest kauplusest läbi ja tõdesin, et mulle ei lähe mitte midagi selga!!!
See oli paras šokk, et kõik proovitavad valged pluusid (NB! Suur number!) olid mulle teatud kehaosadest kitsad ega lasknud nööpe kinni panna!!!!
Ega ma küll ei kurda oma kehaosade üle :), aga siis tuli mulle küll must masendus peale, kui järjest ja järjest pidin riideid tagasi viima, sest "mõned asjad mu küljes" :) ei mahtunud riiete sisse ära... :(

Lisaks muudele rõivastele olen alailma hädas pesu ostmisega, sest mulle sobivas suuruses ei ole sellist pesu, nagu mulle meeldib. Miks arvatakse, et D suurus peaks olema ainult maitsetu ja koledates värvides ja jubeda väljanägemisega???? Ma ei saa sellest aru!!! See pahandab mind alati, kui tahan endale ilusat pesu osta, aga lõpptulemusena ikka pean leppima mingi hädavariandiga!!!
Pean hakkama kaalust alla võtma? Ainult selleks, et saaks selga midagi, mis mulle endale ka meeldib? Aga ma olen endaga rahul sellisena, nagu ma parajasti olen, ei raatsi mina siit küll millestki loobuda! :)

Siis tegin ühe uinaku ja nüüd olen juba mitmeid tunde arvutis istunud, kirju kirjutanud ning öist vaikust nautinud.

Vaikus saab varsti otsa, sest mees tuleb koju ja siis peaks vist magama minema...

12 comments:

AlaR said...

kas blogides reklaamimise kohta mingeid reegleid ei ole või? :D:D:D:D:D

Anonymous said...

minu meelest on D-suuruses pesuga see probleem, et keegi on otsustanud need kah polsterdatud korviga teha. andke mõistust. ma saan aru, et A ja B tahavad suuremad näida, aga D?
tegelikult ma tean, tehnoloogiliselt on polsterdusega pesu lihtsam teha.
ja valik on väiksem küll, kuni C-ni, kuid ma olen päris kena ka leidnud.

kukupai said...

Muide, selle kaalust maha võtmisega on nii, et ega need asjad küll väiksemaks lähe.
Mul sama probleem, aga kui hästi otsida, siis saan C-ga hakkama. Ja pluuse saan ka isegi S-suurust kanda, kui on sobiv mudel

valgeseelik said...

Aitäh, kulla Jospel, Myself ja Kukupai! :;)
Jospel... no ma ei tea... reklaamist on küll asi kaugel:) :):) Eks igaüks võta asja oma rikutuse tasemel! :D:D
Aga naised saavad väga hästi aru, millest ma räägin! :)
Jah, kuni C-ni on kõik okei, vaatan, oo, mis kaunis pesu, aga hakkan proovima - no ei lähe mitte! Eks ma olen ka saanud üht koma teist, aga see tähendab, et pesupoode tuleb läbi kammida õige mitmeid ja aega läheb tunde! :):):) Ja reeglina ei ole tõesti kaalust allavõtmisega soovitud efekti teatud kehaosade osa... ;)
See on tõsi küll, et kui piisavalt kaua otsida, siis teatud firma ja lõigete puhul saab isegi C-ga hakkama... Aga mind tõeliselt häirib, et niipea kui suurus läheb D-ks, siis on hiiglama laiad õlapaelad (nagu linttraktori lindid!!!:D) ja väga tagasihoidlik disain, et mitte öelda halvemini.
Mulle näiteks meeldib väga romantiline pitsikeste ja satsikestega pesu, aga katsu sellist D suuruste hulgast leida... arvatakse, et neile pole selliseid vaja või mis??!!!

AlaR said...

irwirwirw :)

einoh, mis siin rikutusega tegemist :) ma väikeste suuruste fänn :) lihtsalt hästi naljakas hakkas, ühe varasema posti ja selle kommentaaride valguses :) aga sellest me täna juba rääkisime :D:D:D

valgeseelik said...

Saan aru jah, millele Sa vihjad!:):):) Aga ma jään endiselt selle juurde, et tegu ei ole reklaamiga ja naised saavad sellest aru ikkagi nii, nagu mina olen mõelnud:):):) Ei vaja vist tõestust, et naiste ja meeste mõtlemises on suured erinevused!:D:D:D Vaadatagu siis eelnevat postitust ja kommentaare või sedagi siin - vahe on märgatav pimedalegi! :):):)

AlaR said...

/jätkab naermist

no Sa kohe ei saa, eks :) inimene võib ju NATUKENE norida :P

valgeseelik said...

Ha-ha-haaa! Muidugi võib NATUKENE norida!!!:P
Aga ikkagi mõtlevad mehed ja naised erinevalt!!! Vist lihtsalt erinevate kehaosadega....:P:P:P

AlaR said...

ai, Seelik, see oli alatu :P

valgeseelik said...

Oli või??!!!! :):):)

AlaR said...

ähäh :P

Anonymous said...

Oma kogemusest võin kinnitada, et väga-väga ilusat, aga samas mugavat pesu ka D-suuruses teeb Victoria's Secret - www.victoriassecret.com. Kahjuks seda brändi väljaspool USA vist ei müüda. Aga kui peaksid sattuma, siis soovitan soojalt :)