Tuesday, November 6, 2007

Uus pereliige

Täna tuli meie perre uus liige. Oli teda nüüd ikka oodatud ka...

Mees oli muidugi eriti elevil, aga eks minagi rõõmustasin, sest põhiline rõõmuallikas oli minu jaoks mitte see uus liige ise, vaid just see, et mees oli silmanähtavalt rahul ja et lõpuks ometi on närvesööv aeg tema jaoks läbi. Peaaegu läbi.

Aga ütlen, et kodurahu huvides on mehe rahulolu väga oluline.
Niisiis rõõmustasin minagi uue pereliikme üle.

Vähemalt ei ole mees enam masenduses. Ja saab ehk isegi terviseprobleemidest jagu, kui meeleolu positiivsem. Ja sellest tulenevalt ehk isegi varsti tööle minna. Ja siis on ta oma tavalises rütmis tagasi ja sellest võidame me kõik. Emotsionaalselt igatahes.

Mees hellitab pere noorimat kuis jaksab, imetleb ja katsetab. Tutvustas talle tema ööbimiskohta ja jättis ta raske südamega omapäi. :)

Mis teha, mehed on nagu lapsed, kui saavad endale uue AUTO... :)

4 comments:

kukupai said...

Ma esimese hooga arvasin, et mõni neljajalgne, kellega mees siis jalutamas peaks käima ja tervist turgutama. Aga jah, mõnele mehele on auto naisest-lastest ka armsam. Loodetavasti on asi seda väärt :)

valgeseelik said...

Kõik on suhteline... mida keegi hindab...

Tema on rahul, et tal on uus auto ja sunnitud tööpaus lõppemas, mina olen rahul, et ta enam ei närvitse ja ehk saab oma mustast meeleolust lahti, mistõttu olukord kodus rahulikum - järelikult on asi seda väärt... :):):)

joodikupoeg said...

Mis värvi on uus pereliige? Must, valge, kollane, punane? Või koguni mulatt?;)

valgeseelik said...

Tänan küsimast.:)

Peaaegu mulatt :) - hallikasbeež või beežikashall, ma vist olen selliste värvide suhtes värvipime, mitte ei oska neile õiget nime anda... :)

Mustal, valgel, kollasel ja punasel on kergem vahet teha... :)