Sunday, November 18, 2007

Piinlik ja paha

Täna oli trenn, meid oli küll vähe, kuid kolmapäevasele esinemisele tuleb ka vähe inimesi.

Üldse on imelik, et meie trupp hakkab lõhenema, sest mõned käivad eraldi esinemas.

Sellest tuli piinlik vahejuhtum, kuna üks, kes ei teadnud, et esinemise info ei ole kõigile jagamiseks, rääkis sellest teistele ka ja meie kõik muidugi elevil, kuni osad ütlesid, et esinemine jääb ära... Tegelikult ei jää ära midagi, vaid nad lihtsalt esinevad ainult kolmekesi.

Eriti halva mulje jätab asjaolu, et see olla päris hästi tasustatud, nii et muidugi on vaks vahet, kas jagada raha kolme või kümne vahel... Väga piinlik ja paha lugu.

See tuletab meelde M. juures esinemise, kus ka tegelikult oli ju ruumi vähe ja avaldati arvamust, et võiks ehk ainult pool trupist tulla, kuid M. oli küll öelnud, et kõik ikka tahavad esineda ja kellelegi ei saa ju öelda, et "ära sina tule"!

Tänases trennis jäi tegelikult arutamata, kuidas sellesse suhtuda. Mina olen seda meelt, et inetu on niimoodi tagaselja teha, sellest peaks avalikult rääkima ja siis olekski lihtsalt kaks esinemistruppi. Ei pea omavahel vimma pidama ega tülitsema, aga kui selline sahkerdamine käib salaja, siis tekitab ikkagi lõpuks paksu verd. Parem siis rääkida avameelselt ja tehagi trupp kaheks, siis pole enam kaksipidi mõistmist ja piinlikke vahejuhtumeid.

No comments: