Monday, November 19, 2007

Koletumalt haige

Olen tõbine. Ja päris paha on olla. Kõige piinavam on see jube köha, mis ajab pea valutama ja ei lase rahulikult olla.

Ma tundsin küll eelmisel nädalal mitmel päeval, et külmavärinad on ja väike haigusevimm sees, neelasin paracetamooli ja peletasin suurema tõve eemale.

Aga eile ja üleeile külmetasin ikkagi ning täna oli karistus käes - nii paha olla, et ei jaksanud püstigi seista, nõrkus ja südamepööritus, rääkimata sellest jubedast köhast.

Käisin arsti juures ja MITTE KEEGI neljast kohatud tuttavast inimesest EI TUNDNUD mind ära!!!! No pidin ma ikka jube välja nägema!!! :) Lisaks hobuseköha, mis nagunii kõik inimesed laiali peletas ja seinad värisema pani!!!
Arvati, et tulin teisest ilmast tervisi tooma! :)

Hea, et perearst veel nime järgi mind tuvastada suutis! :)

Sain oma rohud ja range käsu mitu päeva kodus voodirežiimil olla, siis koperdasin uduse peaga koju, ega ei mäletagi, kuidas siia jõudsin, nii paha oli ja jalad värisesid ja lootsin, et enne koduust kokku ei kuku. Ei kukkunud.

Võtsin oma rohuportsjonid sisse ning magasin peatäie, nüüd tunnen end sutikese paremini, vaatasin postkasti üle ja kobin nüüd tagasi voodisse.

Ehk on homme parem päev.

3 comments:

Anonymous said...

Valgetes kleitides arstitädid peaksid hästi teadma, mida valgeseelik tervenemiseks peab tegema.
Ole siis tubli ja kuula nende sõna! Küllap juba järgmine kirjutis siin on palju positiivsem, sest haigus annab järele.

myself said...

organism nõuab puhkust.

valgeseelik said...

Aitäh, Ralf, ma olen päris korralikult sõna kuulanud ja voodis olnud ja rohtu võtnud ja on juba natuke parem küll. Kui ei ole surmatõbi, siis saab ikka unest abi! :)
Maganud olen pööraselt palju enda kohta, kui arvestada, et tavaline öine uneaeg oli 4-5 tundi, nüüd 9-10 tundi pluss päevane uni... :)

Aitäh, Myself, ilmselt on tõesti mu kardinaalsed otsused oma elus mõningad asjad jäädavalt ümber hinnata ja mõtted mujale koondada mind üsna ära kurnanud, ehkki ma ise seda tunnistada ei tahaks. Aga keha on targem, kui me arvame - minu arvamus, et ma olen tugev ja saan kõigega suurepäraselt hakkama, ei vasta ilmselt tõele, kui see mind haiguse näol nii rivist välja lööb.
Kuid ma olen kangekaelne, eks vaatame, kes keda. :)