Saturday, December 8, 2007

Palun värve, rohkem värve!!!!

Mummm on oma blogis tõstatanud värvide probleemi. Ma algul tahtsin talle kommentaaris vastata, aga siis mõtlesin, et tegelikult on see teema mind alati vallanud kauplusi kammides.

Absoluutselt nõus!
Hea küll, ma olen valge-inimene, armastan valget, aga muid värve tahaks ka! Rohkem kui mustad, valged ja tumepunased värvid häirivad mind aina beežid, pruunid ja hallid toonid!

Inimesed, tahaksin ma karjuda, maailmas on ometi rohkem värve! Kas ma pean tõesti ringi käima halli hiirekesena???!!! Või pruuni suslikuna??? No tule taevas appi - tahan värve!
Ja neid on ju palju suuremas valikus kui need, mida praegu poodides valdavalt näha võib.

Ma saan aru, et mood ja puha, aga võiks ju tulla ka selle peale, et mõnedele inimestele võivad ka teised värvid meeldida ja kõigile ei pruugi sobida just need toonid.
Minule kohe üldse ei meeldi!
No ei taha olla hallis või pruunis, ei taha!!!!! Olgu mood või mis iganes, aga selle koha pealt ma ignoreerin moodi! :)

9 comments:

kukupai said...

Seda minagi mõtlen. Täna poes vaatasin ka. Mu lemmikvärv on lilla eri toonides, no mine otsi...
Oleks siis värvilisi lisandeidki võtta, oleks ka lõbusam. Aga kui tänavapilti vaadata, siis see niiväga hall ei olegi ju.

Kristiina said...

Mina vaatan, et mida vanemaks ma saan, seda värvilisemaks mu garderoob muutub.
Kui ma pea punase-rohelisekirjuks värvisin, siis just mõtlesin sellele, et kuna mu lemmikvärv riietuses oli must-valge, siis sobib sinna natuke värvi juurde küll. Nüüd olen märganud, et marsin riidepoes just värviliste riiete juurde ja igasugused tumedad ja igavad jätan täiesti tähelepanuta.
Saapad on rohelised, kott punane ja sall kollane - ja ise tunnen ennast jube hästi :DDD

valgeseelik said...

Jah, värvi peab olema! Aitäh teile toetuse eest!
Mulle endale tundub, et hoolimata moevärvidest võiks ka nende peale mõelda, kes midagi muud tahaksid.:)

Tänavapilt pole sugugi nii hall, selles on Sul, Kukupai, õigus - kust nad siis oma garderoobi ostavad?! :)

Jeeh, Kristiina, mul sama lugu - mida vanemaks, seda värvikamaks! :)

myself said...

hommikul tegin virukeskuses aega parajaks ja seal oli värve küll. punast ja lillat ja rohelist ja kollast. Zaras näiteks. Seppälas ka. Promodis.
aga peamiselt on küll mustvalgehall. eriti aastalõpuperioodil miskipärast.

mina tahtsin seekord just ühte halli asja osta (et värviliste aksessuaaridega kaunsitada), aga sisi tundus, et selle kena kootud liibuva kleidi jaoks on mulle veidi liiga palju volte tekkinud :(

valgeseelik said...

Hm... ära häbene oma volte! ;)

Mannu said...

oh, lõpuks ometi leidsin omale mõttekaaslase! jessikas :)

(kunagi emaga (ema on mu parim sõbrants) imestasime, et miks inimesed väljamaal shoppamas käivad.. aga nüüd mõnda aega oleme sellest probleemist juba aru saanud ja teeme ka shopingreise väljaspoole Euroopat, et VÄRVILISI asju saada.. türkiissinine on kõige ägedam ikka!!! :) kolmenädala pärast uuesti shopingtuurile! ;))

Ja sellega nõustun ka mina, et tänavapildis on värvilisi asju hullult.. ja vaevalt need kõik kaltsukatest on.. ma ei taha uskuda.. ja seda ka ei usu ,et kõik HMis shoppamas käivad.. aga hea teada, et ma pole ainuke "taunik" siin ilma peal :))

valgeseelik said...

Rõõm näha, et värvearmastavaid inimesi on palju rohkem kui aimata oskame! :):):) See võiks ometi moeloojatele olla märguandeks, et värve tahetakse aaastaringselt, mitte ainult suvel! :)

Mannu said...

ahjaa.. Õnneks mul on üks hea sõbranna, kes õpib rätsepaks.. minu vaev on vaid poest ilus kangas leida, Meeleheitel Koduperenaisi vaadata (seal on Garbielle`il mõnusate lõigetega riided ;)) ja teda natuke tagant utsitada ja - voila! :D

valgeseelik said...

Sa oled siis eriline õnneseen! :D Kõigil muidugi nii hästi ei lähe....