Friday, December 14, 2007

Moraalsuse kaks palet?

Cerebella blogist leidsin viite huvitavale artiklile. :)

Kui tõene on väide, et kõige rohkem sekspartnereid on soojadel ja sõbralikel inimestel?

Tegelikult on ju loogiline, et inimesed otsivad lisaks seksile ka lähedust, soojust ja hoolivust. Sõbralikel ja soojadel inimestel on suhted kergemad tekkima, neile on omane aval ja siiras suhtlemine ning see võib viia sageli seksini.

Küll aga on seejuures huvitav, et lisaks suurele hulgale sekspartneritele on soojad ja sõbralikud inimesed ka kõrge moraaliga! :)
Kas see tähendab, et nende jõudmine seksini on lihtsalt pisut aeganõudvam, kuni moraalne sõbralik ja soe inimene on n.-ö. "pehmeks räägitud"? :)

Vastuoluliste ja dominantsete inimeste puhul sekspartnerite arvukuse osas vasturääkivusi pole, kõik on loogiline,
aga soojade ja sõbaralike inimeste moraalsus ja sekspratnerite suur arv pakub jätkuvalt mõtteainet. ;)

Ma olen oma arust küll väga soe ja sõbralik inimene :) (ma olen endast uskumatult heal arvamusel!!!:D), aga ühe väitega kahest ma küll enda puhul nõus ei taha olla... ;)

6 comments:

kukupai said...

Natuke kummaline väide küll. Soojadel ja sõbralikel inimestel peaks nagu kindel püsisuhe olema, nad on seda tüüpi. Ja siis muidugi moraal kõrgem. Aga külmadel ja kalkidel inimestel on "moraal" vist.

Anonymous said...

selle väite järgi olen ma aastatega külmemaks muutunud :)

valgeseelik said...

:D:D Kummaline väide jah...:):D:D

Lassie said...

Kui postituse autor jätta ilma soojast söögist ja soojast veest, millega ennast pesta, siis hiljemalt kahe nädala pärast on ta nõus osutama seksuaalteenuseid ükskõik kellele, kes talle vaid neid asju võimaldada suudab.

Udo said...

Seksuaalsuhete kvantiteedil ja vaimsel võimekusel pole vist otsest võrdelist sõltuvust. Suur hulk sekspartnereid võib tähendada suurt võimekust seksi alal, kuid võib tähendada ka et ei osata seksist rahuldust saada. Küll võiks aga panna võrdusmärgi seksi kvaliteedi ja vaimse võimekuse vahele. Hea seks polegi võimalik ilma vaimse oskuse kui ka pingutuseta. Pealegi, noh, kvantiteedi poolest võivad erinevused inimeste vahel olla nii umbes sajalistes ühikutes. Kvaliteedi poolest aga...ohooo.

valgeseelik said...

Olen nõus Kukupaiga, et soojadel ja sõbralikel inimestel on pigem rohkem moraalsust oma püsisuhte hoidmiseks, nad on valmis rohkem pingutama.
Lassie arvamusega ei tahaks nõustuda - arvan, et olen valmis suhteliselt kaua läbi ajama külma veega ja ilma sooja söögita, nii kergelt mind seksiteenuste osutamise teele küll ei õnnestu meelitada.
Voldemar-Augusti mõte mulle meeldib:
"Küll võiks aga panna võrdusmärgi seksi kvaliteedi ja vaimse võimekuse vahele. Hea seks polegi võimalik ilma vaimse oskuse kui ka pingutuseta."
Kvaliteedi poolest on inimesed väga erinevad, kvaliteetset seksi ei ole võimalik unustada.