Friday, December 14, 2007

Ma ei talu enda järel nuhkimist!

Ma ei talu kohe üldse, kui minu järele nuhitakse. Ma ei talu, kui minu telefonis tuhnitakse, kes on mulle helistanud ja kellele mina olen helistanud ja kellelt olen sõnumeid saanud ja kellele ise sõnumeid saatnud.

Kuna seda on juhtunud mitmel korral, siis olen pidanud hakkama telefoni kodus endaga haiglaslikult kiivalt kaasas tassima, ei lahkusellest hetkekski.

Täna paraku juhtus, et panin telefoni laadima ja ise pidin teise tuppa minema - ja seda kasutati koheselt ära.
Sellest tuli suur tüli, sest talle ei meeldinud üks sõnum.

Olen alati öelnud, et mida vähem tead, seda parem. Sest see, mida sa ei tea, ei saa ka haiget teha.

Mul sõimati nägu täis, mindi labaseks, öeldi nõmedusi, mille peale ma lõpuks kiitsin ainult takka, sest ma ei saanud aru, mille peale ärrituda oli.
Ja ennast kaitsta ei osanud ka kuidagi, sest asjaolu oli nii naeruväärne, kui püüdsin midagi öelda, siis tuli vastuseks ainult labasusi.

Ja lõppude lõpuks nuhkis ju tema minu telefonis, tal jäi nagu õigust ülegi!

Ma ei taha tuppa astudes leia meest oma telefonis tuhnimas, see on alandav ja jälk.
Ma ei taha öelda, et mul oleks midagi varjata, absoluutselt mitte, aga ma ei talu seda, et mind kahtlustatakse milleski, mida ma ei ole teinud, ja mulle EI MEELDI, kui minu järel luuratakse!

15 comments:

Rents said...

Öeldakse, et enamasti on haiglaselt kahtlustavad need, kellel endal midagi varjata on... Aga eks sa pead siis edaspidi oma telefoni vetsus, autos, tööl või sõbranna juures laadima (võimalusi kui palju) :)

Anonymous said...

see ON haige. tähendab, usaldust peab olema. just nii palju, et pole vajadust teiste asjades sobrada. või igas asjast kolli näha (haha, look who's talking).

oeh. ma ei tea. siuke sobramine on üks hullemaid asju mida ma suudan ette kujutada.
pai Sulle!

valgeseelik said...

Aitäh, Rents ja Myself, paid ja kallid ja kaisud kuluksid praegu väga ära.
Sest ma olen nördinud ja pahane ja tige, et ta arvab enesel olevat õiguse niimoodi käituda.

Anonymous said...

jäta maha. ta ei parane.

Anonymous said...

Äkki mu lohutus natuke aitab...
Samasugune lugu on ka minu telefoniga. Mehele meeldib selle sisu, nii saab ta vähemalt sealt põhjust nokkimiseks. Nüüd tassin seda taskus nagu kass poegi :)

valgeseelik said...

Ma ei tea, mis edasi saab.... vahel tundub, et kõik võib muutuda, aga tänane asi näitas, et tegelikult vist on Sepal õigus, et ta ei muutu kunagi....
Ja lohutus on see küll, et Anonymous ütleb, et temal on sama lugu....Ma arvasin, et mul on ainukesena selline mees.... No see pole ju normaalne?!

Anonymous said...

see EI OLE normaalne. mul ei tule mõttessegi mehe telefonis/arvutis sobrada ja vastupidi. kui nii elementaarset usaldust ei ole, siis on väga raske koos edasi edasi minna, isiklikult arvan, et võimatu.
päikest!
sillu

Anonymous said...

Lase endale SMS-ida järgmine sõnum: "Kas see ajukääbus ikka nuhib sinu telefonis? Kui jah, siis saada teade kulleriga." Ning jäta telefon ahvatlevalt laokile.

tohlakas said...

Selline labane nuhkimine ja süüdistamine on nii suur ohumärk, et hoia ja keela. Sealt edasi on kukesamm vägivallani. Inimene, kes ei austa sinu privaatsust, ei austa ka sind ja sinu turvalisust.

Lassie said...

Ei kommenteeri, ei ole sinu telefonis nuhkinud, lasin vaid Zavoodi peerugaasi täis, nüüd valmistun linna veevarustussüsteemi oma kõhulahtisuse ülejääkidega täitma.

Lassie said...

Türa, ahv, kas sa ei taipa, et su elukaaslane hoolib sust veel natukenegi, et tunneb huvi, et kellega ja kuipalju...?

Anonymous said...

Sinul on oma elu ja kooselu.
Temal on ainult kooselu.
Teda häirib sinu elu väljaspool kooselu.
Sind häirib, et temal pole oma elu väljaspool kooselu.
Kui temal oleks oma elu väljaspool kooselu, häiriks sind selline elu.
Ma arvan, et teil on aeg lõpetada kooselu.

valgeseelik said...

Aitäh kõigile!
Mõtteainet rohkem kui küll...

Anonymous said...

Kurb lugu küll, et salaja sõnumeid loetakse, aga eks sellest võib järeldada, et lähed talle korda ja ta pole sinu vastu ükskõikne. Telefonis tuhnimine on tegelikult pisiasi. Mina näiteks just lõpetasin oma Pühakust mehele aruandmise, miks ma liiga sügavalt ohkasin, kui saates "Eestimaa uhkus" kõlas Eda-Ines Etti uus armastuslaul.
Jõudu!
Marilux

valgeseelik said...

Aitäh, Marilux! Sellised pärimised käivad nagunii, kui telekast juhtuvad lembestseenid tulema ja ma sellel kohal silmi ei sule... :)
Mul oleks hea meel, kui kordaminemist ja hoolimist natuke teistmoodi väljendataks... ;)