Wednesday, December 12, 2007

Ime on sündinud!

Täna oli mul imelik päev.
Ma arvasin, et olen ikka veel haige ja läbipõlenud ja ei saa millegagi hakkama, aga ennäe üllatust - tervis parem (vähemalt pea ei hakanud valutama!:D), päev läks ludinal ja ma sain isegi mõningate tööülesannetega hakkama! :D:D:D Ime on sündinud! :):):)

Ohoo, ja näidelda sain täna tublisti :), ma arvan, et see oligi see, mis mind väga hästi vormi ajas! :) Muidugi kui ülemus oleks mu "etendustele" peale sattunud, siis ma pole kindel, kas ta oleks nii hea pilguga mu töömeetodite peale vaadanud, aga mina ise ja osalised jäime rahule! :) Ja see on ju kõige tähtsam! :)

Lisaks kõigele oli mul praktikant, kelle puhul hommik läks natuke nihu mobiililevi puudumise tõttu, aga muus osas oli okei.
Kuigi mul on kahju, et ta peab mingi jura pärast oma aega raiskama... ;) Tal oleks ajaga kindlasti midagi arukamat peale hakata. :)
Eh, õnneks juba kolmapäev... Kaks päeva nädalalõpuni!:)

4 comments:

kukupai said...

Ilmselt aitas Sind ka see, et tegid ühe otsuse ja tunned, et see on õige. Siis ikka meeleolu paraneb ju ja loomulikult tervis ka.

valgeseelik said...

Vist jah... Juba ette kerge tunne, mis tulevikus mind valdama hakkab... :)
Sisimas tehtud õiged otsused annavad elule uue värvi, see tundub küll õige olevat. :)

AlaR said...

njah. vähemalt kellelgi läheb midagigi paremaks.
tead, avastasin, et ma ei saa sulle midagi saata, kuna meiliadrega on nagu kitsas. sinu omaga siis :)

valgeseelik said...

Uuuuh, sorry, nagu ikka - minu lühike mälu või nii... :)
Aga siin see on - valgeseelik@gmail.com

Palun vabandust! :)

Ma ei saa öelda, et muus osas paremaks läheb, aga kui vähemalt töörindelgi miskit muutub, on ka suur asi - vähemalt üks stressor vähem.... loodetavasti... :)