Friday, December 7, 2007

Feng shui käskis: koli majast välja!

Eile juhtus mulle näppu raamat Feng shui'st , ja nagu ma armastan öelda, et maailmas pole mitte midagi juhuslikku, siis avasin raamatu sellelt kohalt, kus soovitati oma maja/korter vanast kolist puhtaks teha, et hea energia saaks liikuma hakata.

Kohe tundsin, et mind valdab tung koristada ja vanad kasutult seisvad asjad ära visata, silme ees juba absoluutselt vanakraamist puhas korter. :)
Einoh, nii hästi muidugi veel ei ole, aga oma tualettlaua ja selle sahtlid võtsin küll ette. Ja mis ma sealt kõik leidsin!

Vanad tühjad kreemipotsikud, vanad täis kreemituubid, tühjad lõhnaõlipudelid, poolikud lõhnaõlipudelid, tühjad huulepulgad, vanad huuleläiked, näomaskid, jalakreemid, näoveed, toonikud, deodorandid, ripsmetušid, kuivanud küünelakid.... Kõik kohutavalt aegunud!!!!

Appi, milline jube raha, mis selle kõige alla on magama pandud :), kusjuures ma pole paljusid asju üldse kasutanudki.... eriti just kataloogikaupu, nt. Yves Rochere, mille hunniku kreeme minema viskasin. Eks ma varem olen majanduslikult mõelnud, et ehk ikka kasutan, aga ikka on nad seisma jäänud ja nüüd juba lehkasid nii ebameeldivalt, et polnud enam kahju ära ka visata. :):):)

Ühes pudelis oli natuke parfüümi, arvasin, et piserdan endale pisut peale, aga see oli kohutav!!! :) Ma ei teagi, kas sellepärast, et ta on seisnud või on mul tõesti kunagi nii jube lõhnavalik olnud??!! :D:D:D

Uhh, igal juhul kogunes suur kotitäis potsikuid ja totsikuid ja minul enesetunne kohe parem.:)

Nüüd käin arsti juures ära (loomulikult jälle kindla eesmärgiga sinine leht ära lõpetada nagu paaril eelmiselgi korral! :D:D:D) ja siis vaatan, millise osa ma järgmisena ette võtan! :)

Olen alati öelnud, et koristamistuhin tuleb maksimaalselt ära kasutada, siis töö lendab käes ja viskad ära palju selliseid asju, mida muidu käes keerutad ja mitte kuidagi minema visata ei raatsi - äkki läheb kunagi vaja... ja siis need kolid muudkui kuhjuvad... :)

2 comments:

kukupai said...

Kosmeetikaga ongi see häda, et kui ei kasuta (ei sobi), aegub ta kohutavalt kiiresti. Mul käib ka aegajalt selline tuhin peal ja siis ikka läheb kotitäite kaupa rämpsu minema. Seda Ives Rocherit ma enam üldse ei telligi, absoluutselt ei sobi mulle. Aga ikka veel kingitakse, õudne!
Ja palju parem on olla küll, kui tarbetust kraamist lahti saad, õhku oleks nagu rohkem toas.

valgeseelik said...

Eks ole! Ja ma ütlen, et olen palju paremat väärt kui Yves Rochere ja muu aegunud kosmeetika! :):):)
Ja kohutavalt hea tunne on! Sest sain veel üht-teist ära visata ja selle üle on nii hea meel! Ongi nagu rohkem õhku toas... või tuleb see rahulolust, et midagi mõnusat on tehtud?:)