Saturday, December 29, 2007

Dilemmad

Mõnede asjade arengu ja üllatavate muutuste üle on mul kohutavalt hea meel. Ma ei hakka seda heameelt isegi kirjeldama, see on tunne minu sees ja ma ei suuda seda niikuinii edasi anda. :)

Aga mul on tõepoolest suur rõõm, et olen jõudnud selle aja ära oodata. Niiväga tahaksin loota, et jääbki nii ja jälle negatiivseid tagasilööke ei tule, mis õnnetuks teevad.
Igal juhul AITÄH!!!

Elus on nii seatud, et igal hetkel peab tegema valikuid. Igaüks meist. Vahel tuleb valida olulisemate ja vähem olulisemate asjade vahel. Siis on justkui kerge otsust langetada, sest tavaliselt saad ju ikkagi aru, mis on olulisem ja mis vähem oluline. Ehkki ei pruugi kerge olla... :)

Vahel on vaja valida meeldivamate ja vähem meeldivamate asjade vahel. Siis võiks ju ka suhteliselt lihtne olla valida. Aga ei pruugi. :)

Vahel on vaja valida selliste asjade vahel, mille järele on suur kiusatus. Ja kui on kiusatus mõlema asja järele, siis justkui poleks ka probleemi, aga ometi on kuskil mingid tõkked ja arusaamad ja kartused...
Enda sees. Ja siis tuleb ennekõike valida kiusatuse ja oma hirmu vahel, alles siis saab edasi minna...

Hmmm, aga mõnikord oskavad inimesed meid panna mõtlema asjadest, millest pole julgenud mõeldagi... On see hea või halb?
Justkui hea...
Aga samas teab ta minu nõrka kohta, millega mind mõjutada... Mis see siis on? Manipuleerimine minuga? Või mulle võimaluse andmine proovida midagi, millest ma pole julgenud unistadagi?
Või veel midagi?

Igal juhul on mind pandud olukorda, kus ma mõtlen tõepoolest millestki sellisest, mille kohta ma poleks iial arvanud, et seda teen.

Aga elu on täis üllatusi. Igal sammul.

Ma hakkan sellega juba nende viie päeva jooksul ära harjuma. :)

Märksõna - Jõuluimed :D:D:D

5 comments:

Anonymous said...

See ei ole manipuleerimine.

valgeseelik said...

Ehheee, ja mis see siis on???? ;)

kukupai said...

Vahel on ka valimata jätmine valik.
aga soovin Sulle ilusate asjade jätkumist!

valgeseelik said...

Aitäh, Kukupai!:)

valgeseelik said...

Sul on õigus, Kukupai, ka valimata jätmine on valik.