Sunday, December 16, 2007

68% meestest nuhib oma naise järel

Naljakas oli see, et tol mälestusväärsel sigaduste ööl, kui ma siis veel üksi veini jõin, tuli telekast reklaam - "Buduaari" andmetel nuhib oma naise järel 68% meestest!

Olen alati öelnud, et maailmas ei toimu midagi juhuslikult. Ei enna ega pärast pole ma juhtunud sellist teksti telekast nägema, pole isegi "Buduaari" reklaami juhtunud nägema, kuid just nüüd, mil olin tabanud mehe oma telefonis tuhnimast, just nüüd juhiti mu tähelepanu sellisele asjaolule! :)

Minu mees polegi siis mingi erand??!! Vahest pidin ma seda nägema sellepärast, et mitte olla väga karm kohtumõistja ja saada aru, et see on täiesti loomulik käitumine meesinimeste poolt?!

4 comments:

Anonymous said...

Sellises käitumises ei ole mitte midagi loomulikku. See näitab vaid usalduse ja lugupidamise puudumist.

Rents said...

see, et maailmas on peale tema veel munne, ei tähenda veel sugugi, et tema käitumine selle pärast kuidagi aktsepteeritavam oleks...

Lassie said...

Aga kui suur protsent naistest nuhib oma meeste järel? Ma arvan, et see on täpselt sama suur.
Aga inimeste liigitamine meesteks ja naisteks on järjekordne diskrimineerimine ja uue maailmasõja vallapäästmise peamine põhjus.
Parem võta inimesi sellistena nagu nad on: loomad, kellede mõistus käib instinktide arvel.

Heli said...

Mina jällegi imestan, et kuidas 68%naistest "avastavad" taolisi asju juba ühises elus olles ning miks nad seda tõdevad, sellega lepivad ning osatamist täis kooselus edasi kulgevad... Ilmselt on elu o erineva pikkusega suurus igaühe jaoks eraldi võttes.. ja on igaühe valik, mille või kellega seda täita.