Thursday, February 28, 2008

Täna - väsinud

Hea oli, et täna sain varakult töölt ära minna. Vajasin aega eemalolemiseks.
Kui pakilise asja Suures Linnas ära aetud sain, siis olin kuni proovini vaba.
Muidugi käisin poodides. Otsisin kindlat asja, mida mul on loomulikult HÄDASTI vaja. :D:D:D

Aga sellega on alati nii, et muidu tundub küll, et kõike on palju ja rohkemgi veel ja valikust pole puudust, aga kui hakkad ühte konkreetset asja otsima, siis seda lihtsalt ei ole.
Nii ma tuuseldasin täna kõikvõimalikud poed läbi, aga seda, mida mul vaja oli, ma ei saanud, eks siis leppisin asendusvariandiga.

Proov kulges suht uimaselt, minu jaoks pole sel praegu veel elu sees. Ei tea, kas tulebki. Olin unine ka ja üsna väsinud. Vaimselt väsinud. Ja õnnetu olek niikuinii.

Lõpuks olid isegi jalad väsinud. Nojah, 14 tundi kõrgetel kontsadel - natuke hakkas tunda andma. Tänased saapad ei olnud väga mugava kõrgusega. :) Ehkki minu jaoks on kõrge konts mugav, mul on ebameeldiv madala jalatsiga käia.

Kolleegiga vaidlen kogu aeg, et ta ei tohiks üldse madalat kinga kanda, see ei sobi talle, aga tema väidab, et ei suuda kõrge kontsaga tervet päeva vastu pidada. Hm.... eks ta ole harjumise asi. Ma olin ka millalgi madala kontsa armastaja, käisin ainult botaste ja teksadega, praegu ei kujuta end selliselt välja minemas üldse ette. :):):)

2 comments:

Kristiina said...

Noh, ma saan Su kolleegist väga hästi aru. Kui mina kappaksin päev otsa kõrgetel kontsadel ringi, siis järgnevad nädalad veedaksin ilmselt ratastoolis :DDD

valgeseelik said...

:D:D:D Ma ütleksin sama madalate kontsade kohta - kui peaksin ilma kontsata jalanõudes päev otsa veetma, siis ootaks mind sama saatus... :D:D:D