Sunday, February 3, 2008

Mitte mingil juhul! :)

Ma ei poolda tutvumisi interneti kaudu. Olen pigem seda meelt, et tutvuda reaalses elus ja juhuslikult on palju huvitavam kui neti kaudu, kus hakkad suhtlema kellegagi, keda Sa tegelikult ei tunne ja Sa ei tea, kas ta endast üldse õiget infot jagab või mis inimene ta on.
Ja kuna ma olen seda ka valjuhäälselt kuulutanud, kuidas minu arvates asjad kohe üldse olla ei tohiks, siis mis on loogiline elu õppetund minu jaoks?

Vihje: alati, kui ma mingis küsimuses võtan väga kindla hoiaku, et see on ainuvõimalikult nii ja mitte teisiti, siis seab elu mu teele justnimelt samasuguse situatsiooni, mille kohta ma valjuhäälselt olen oma arvamust kuulutanud, ise loomulikult kindel olles, et mina ju mitte kunagi midagi sellist ei tee!

7 comments:

kukupai said...

Ja kuidas meie siis tutvusime? :P

AlaR said...

iccccc :)

ei kommentaari :D

Anonymous said...

eeee... kui sa tutvud juhuslikult kellegagi "päriselus", siis ei tea sa ju samuti "kas ta endast üldse õiget infot jagab või mis inimene ta on"

IRL tutvumine aitab vältida ainult visuaalses osas - nt. saad esmasel vaatlusel teada, et ta ei ole koer, et ta ei ole hindu, et ta ei ole nii ilus, kui ta netis väidaks, et ta auto ongi BMW (kui see just ei ole laenatud)

a võibolla on see väline külg just kõige olulisem sulle :)

valgeseelik said...

Ehhheeee... no tegelikult tahtsingi välja jõuda sinnani, et tegelikult olen ju saanud neti kaudu tuttavaks nii paljude imetoredate inimestega hoolimata sellest, mida ma kunagi arvanud olen.:D:D:D
Tahtsin viidata asjaolule, et vahel õpid inimest sedapidi isegi rohkem tundma (nt. blogi kaudu) kui see reaalses elus võimalikki oleks.
Väline külg ei ole oluline, oluline on sisemus.
Nii ongi elu mulle andnud toreda õppetunni, et ehhki olen arvanud, et ma ei taha (ei julge!!!) kunagi neti teel mingeid tutvusi sõlmida, siis tegelikkuses olen seda teinud ning leidnud endale väga toredaid blogisõpru, kellega on suhtlemist ka väljaspool blogi.:)
Aitäh kõigile armsatele sõpradele! Aitäh teile, kallid Kukupai, Jospel ja Sepp, sõna sekks ütlemast.:)

valgeseelik said...

Sekka* ütlemast - muidugi... :D:D:D

osaline said...

Hm! Ja kuidas ma ilma netita Sinu meelest oma kaasa üles oleksin leidnud, ah? :D
Ja ilma kaasata blogtree jne, jne

valgeseelik said...

Hiiglama vahva! Aitäh teile! Minu jää hakkab ka selles osas murduma. ;)