Tuesday, February 5, 2008

Hullud päevad - hääd ja halba

Täna selgus, et mind on üsnagi vääriti mõistetud ja sellest on mul kaelas paras jama. Sain ebameeldivat tagasisidet ja püüdsin nuputada, mida ma selles olukorras üldse teha saan. Mõtlesin tagantjärele öeldud sõnadele ja pidin tunnistama, et jah, mind võidi tõesti vääriti mõista.
Õnnetuseks oli mul täna ka nii kiire, et polnud aega midagi klaarida.

Homme tõotab sama hullumeelne päev tulla, pealegi lähen homme töölt varem ära, see tähendab jälle poolikuid asju. Ja ilmselt ei jõua ma ka midagi selgitada.
Lisaks on mul vaja küsida üks vaba päev täiesti isiklikuks tarbeks, mida ma eriti ei tihka teha, sest nagunii olen neljapäeval ja reedel Tallinnas... Nii jääb neid tööpäevi kaunis hõredaks.... Mitte et MINUL selle vastu midagi oleks, küll aga võib juhtkonnal olla...

Oli see hea või halb, aga täna oli nii kiire, et ega ma vist ülearu ka igasuguste jamade pärast muretseda ei saanud. Vahel on kiire päris hea. Pole aega põdeda. Ja mis ei tapa, teeb ainult tugevamaks. ;)

Aga hea uudis oli ka. Kohe väga hea. Mis sellest, et pärast jamade valguses ma ennast enam nii hästi ei tundnud, aga siiski oli rõõmustav kuulda sellest, mida ma ei osanud endassepuutuvaks arvatagi.

2 comments:

Anonymous said...

Hästi öeldud! Tõesti, kui on väga kiire siis pole ka muu jamade jaoks aega, seega siis saab olulisemale pühenduda ja mitte langeda masendusse või ülearu mõelda.
Sattusin üle pika aja jälle sinu blogi peale ja jäin lugema, isegi kohv jõudis jahtuda :)

Marilux

valgeseelik said...

Aitäh, Marilux! See on küll jama, et kohv ära jõudis jahtuda, sest mina ise joon peaaegu et keevat kohvi, kahju, et mu blogi Sind nii köitis, et jahtunud kohviga pidid leppima!:D:D:D Aga seda on minugagi juhtunud! Unustan ennast blogisid lugema ja kohv ei tule meeldegi! Ja siis olen sellistel puhkudel teinud uue kohvi.:D
Ja leian ka, et kiirus on vahel vägagi kasulik - rabeled elu eest ning vähemtähtsad asjad ei jõua sulle peavalu valmistama hakata.:)