Friday, May 2, 2008

Täna ja homme

Mees oli nii armas ja ootas mind ära, ehkki tal oli pikk-pikk päev.
Aga see-eest mõtles ta minu peale. :)
Armas temast.

Proov kulges nagu ikka, täna tegime mõlemat vaatust.
Aga nalja sai nabani.

Kohati on ikka ühe tegelase poolt halba isetegevust. Täna rääksin sellest natuke pikemalt ja juhtisin tähelepanu, mis mõjub hästi ja löövalt. Ei saa hakata nalja tegema, sellega rikutakse kõik ära. Ja labaseks ei saa minna, sest tekst on kohati niigi labane, seda enam tuleb olla kogu asja juures tõsine.
Oeh, mina ju ei ole lavastaja, aga millegipärast räägin ma asju, mida peaks lavastaja rääkima. Lihtsalt mulle tundub, et asi läheb käest ära. Mõned kohad häirivad mind.
Siiski võttis ka lavastaja täna sõna.
Tekstisse puutuvalt. Mul oli hea meel, et mul oli täna tekst peas. :)

Homseks on väike esinemisproov, meil on kohalikud päevad käimas, eks siis tuleb natuke reklaami teha.
Kauplesin enda asemele teise inimese, sest tema stseen on huvitavam ja atraktiivsem, minu stseen jääb reklaami jaoks natuke lahjaks. Arvasin ma ise. Lavastaja küll nii ei arvanud, aga oli lõpuks minuga siiski nõus.

Veel sai homseks planeeritud üks külaskäik.
Ma olin kindel, et mees tahab tööle minna, siis oleks mulle hästi sobinud natuke küla peale minna. Või no tegelikult ei olnud mul homse suhtes väga suurt entusiasmi, kui mulle meelde tuli, et on kohalikud kodukandipäevad tähistamisel, ma oleksin parema meelega neist täiel rinnal osa võtnud, aga ei tahtnud kokkuleppest ära ka hüpata.

Aga kui mees ütles, et tema ei lähe tööle ja tahab hoopis minuga koos olla ja pidustustest osa võtta - siis tundsin end küll pahasti.
Ja mõtlesin, kui oluline on oma sisetunnet usaldada - miski minus ütles, et see ei ole hea päev külaskäigu planeerimiseks.

Aga ma ei teadnud, mis see on.

Nüüd sain teada.

Ma tahaksin ka parema meelega kodus olla ja temaga koos, aga me vist leidsime kompromissi. Praegu ei viitsi selle peale isegi mõelda, me mõtleme selle peale homme.

1 comment:

Anonymous said...

Taname huvitavat teavet