Monday, September 15, 2008

Ma ei ela enam siin

Tere siit viimast korda.
Ma ei ela enam siin, kolisin ära wordpressi.
Minu uus aadress on valgeseelik.wordpress.com

Mul on natuke kahju ka, et ma enam siin ei ole, kuidagi imelik tundub äraminek ja kolimine, see oleks nagu lugejate altvedamine, aga teisalt valdas mind siin olles tunne, et ma ei taha enam kirjutada. See oli jälle teistpidi lugejate altvedamine.

Sealses keskkonnas on mul võimalik kirjutisi parooli alla panna, kui need tunduvad mu enda jaoks piisavalt isiklikud või kardan ebameeldivaid kommentaare lähtuvalt eelnevast kogemusest.

Mul on küll heasoovlike lugejate ees piinlik, et ma selliseid meetmeid olen rakendanud (palun südamest vabandust!), aga ma luban kõigil heasoovlikel lugejatel ka parooli kaudu sisse astuda.

Parooli saamiseks palun mulle meilile valgeseelik@gmail.com vastavasisuline soov saata. Anonüümsetele kirjutajatele ma kahjuks parooli ei pea võimalikuks anda, vabandan sellepärast juba ette.

Veelkord vabandan, et ma olen teie elu ja toimetamise keerulisemaks teinud, aga ma ei näinud enda kaitseks muud võimalust.

14 comments:

kukupai said...

See on väga hea otsus! Ja mina võtan teisi kanaleid pidi ühendust, eks.

valgeseelik said...

Aitäh Sulle! :)

Danzumees said...

Imestasingi, et kuhu oled kadunud...

Käisin ka Su uut kodu nüüd vaatamas. See on palju ilusam!!!
Saatsin ka e-maili Sulle!!!

Elsa said...

Ja mul on täitsa seesama plaan juba ammuski soolas. Just seepärast, et tahaks mõnda virinat vähem avaliku hoida ja teisalt on lugejaid, keda mu isiklikud jorinad uskumatult väga ärritavad. Ja mulle pole seda ärritust ja selle lainetusi vaja... Aga näe ikkagi venitan.
Nii et kui minult küsida - ma vägagi saan aru su kolimise tagamaadest :)
Meile püüan ka kohe-kohe saata...

valgeseelik said...

Aitäh, head sõbrad Kukupai, Danzumees, Elsa ja P6rgukiz!:)

Tänan, Danzumees, mulle meeldib ka mu uus kodu väga! Pilt oli kohe kümnesse ja tundsin ennast seal väga sõbralikus keskkonnas olevat. :)

Ma mõistan Sind väga hästi, kui Sa kolida tahad, Elsa, näen, et Sa saad minustki just seetõttu hästi aru, et tekib probleeme, kui kõigest avalikult kirjutada. Usun, et oled ka rahul, kui ümber kolid. :)

Kader said...

Väga õige otsus. Millegi/kellegi üle avalikus internetis kurtes on paratamatu, et võib leiduda neid, kel asjast oma arusaam ja lugudele oma vaatenurk. Sinu lood on vähemalt anonüümsed ;), aga oma näo ja nimega blogides peab küll pidevalt arvutama, kes mida millestki välja lugeda võib. Muide, kõige hullem on see, et vahel võidakse "midagi" välja lugeda ka tõesti süütuna mõeldud postitustest, mis siis veel jokk-nokkimistest rääkida.

valgeseelik said...

Aitäh, Kader. :) Nii see paraku on, et igal lugejal on oma arusaam ja vaatenurk. Mul pole selle vastu midagi, kui seda intelligentsel moel ja viisakalt öeldakse, nii et seda on ka meeldiv vastu võtta, sest ma saan ju aru, et kõik inimesed mõtlevadki erinevalt. Kuid kui hakatakse inetute väljenditega oma arvamust avaldama ja tehakse seda solvaval moel, siis on suhteliselt loogiline järeldada, et seda pole meeldiv vastu võtta ja siis pole enam tahtmist oma mõtetest rääkidagi.
No kui anonüümsed minugi lood on... :) Paistab, et ma pole juba ammu enam anonüümne isik! :D
Aga see on tõesti hämmastav, mida Sa ütlesid "süütute" postituste kohta, sest imelikult kombel oli minulgi nii, et kõige tavalisema ja süütu postituse peale tuli suur kommentaaridesadu (ka kurje kommentaare), kusjuures mina olin mõelnud hoopis midagi muud, mis mul südamel oli, kui lugejad. :)

Anonymous said...

Taname huvitavat teavet

Anonymous said...

Loe kogu blogi, paris hea

valgeseelik said...

Aitäh, Anonymous. :)

Elsa said...

Valgeseelik, see ei ole siin mitte ainus blogi, kuhu keegi viimase päeva-paaari jooksul anonüümselt mingi tühise repliigi on jätnud. Minu postkasti tulevate kommentaarisabade sisse on sattunud nii mõnigi...
Omapärane meelelahutus *-)

Anonymous said...

Taname huvitava blogi

Anonymous said...

I аlmost neѵer droρ responses, but after reading
a few of thе remаrkѕ herе "Ma ei ela enam siin".
Ι do haνe a сouple of quеstions foг уou if іt's okay. Could it be simply me or do a few of the remarks look like they are written by brain dead visitors? :-P And, if you are posting at additional online sites, I would like to follow you. Would you list of all of your social sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

Here is my homepage; secured personal loan

Anonymous said...

WOW just ωhat I was seаrching foг.
Cаme hеre by ѕearching foг credit caгdѕ
foг poor credit sсoге

Alsо visіt mу ωeblοg instant secured loan